italiensk antipasti ( bræt med klassiske italienske delikatesser) med et glas vin
Frokost mellem kl. 12:00 - 15:00
Tynde skiver af luftørret okseinderlår serveres med rucola, parmesan, ekstra jomfru olivenolie og Aceto Balsamico Di Modena
klassisk syditaliensk salat med rejer, muslinger, blæksprutte, surimi, syltede grøntsager, citron og persilledressing
dagens blandet salat af friske grøntsager, serveres med italiensk dressing
220gr oksemørbrad i gorgonzolasovs serveres med dagens grøntsager og kartofler.
220gr oksemørbrad i pebersovs serveres med dagens grøntsager og kartofler.
220gr lammemørdbrad i Barolo rødvinsovs, serveres med dagens grøntsager og bagte kartofler
grillet sværdfisk med persille og hvidløgsovs, serveret med dagens grøntsager og bagte kartofler
220g oksemørbrad serveret med dagens grøntsager, bagte kartofler og appelsinsovs
ovnbagt pasta med ricotta, spinat, tomatsovs, mozzarella og parmesan
pasta fyldt med braiseret stegt kød, serveret med pistaciesovs, ristet bacon og parmesan
Alle pizzaer laves med tomatsovs, mozzarella og oregano
tomatsovs, mozzarella, ansjoser, kapers, løg, pecorino øst og ristet brød
tomatsovs, mozzarella, auberginer, cherry tomater, parmesan og basilikum
tomatsovs, mozzarella, luftørret okseindelår, rucola, parmesan og Aceto Balsamico di Modena
mozzarella, broccoli pesto med mandler og hvidløg, ristet bacon og scamorza affumicata (syditaliensk røget komælksost)
tomatsovs, mozzarella, italiensk stærk salame, jalapenos og ricotta ost
tomatsovs, mozzarella, "italienske frikadeller",kartofler, parmesan og basilikum