italiensk antipasti ( bræt med klassiske italienske delikatesser) med et glas vin
Frokost mellem kl. 12:00 - 15:00
Tynde skiver af luftørret okseinderlår serveres med rucola, parmesan, ekstra jomfru olivenolie og Aceto Balsamico Di Modena
klassisk syditaliensk salat med rejer, muslinger, blæksprutte, surimi, syltede grøntsager, citron og persilledressing
Siciliansk sommersalat med kogte kartofler, grønne bønner, friske tomater, rødløg, oliven, kapers, mandler, basilikum, oregano og italiensk dressing
rørt tatar af oksemørbrad med rødløg, kapers, luftørrede tomater, mandler, persille, sennep og honning
220gr oksemørbrad i gorgonzolasovs serveres med dagens grøntsager og kartofler.
220gr oksemørbrad i pebersovs serveres med dagens grøntsager og kartofler.
220gr lammemørdbrad i Barolo rødvinsovs, serveres med dagens grøntsager og bagte kartofler
grillet sværdfisk med persille og hvidløgsovs, serveret med dagens grøntsager og bagte kartofler
ovnbagt pasta med ricotta, spinat, tomatsovs, mozzarella og parmesan
Typisk siciliensk ovnbagt pasta med bolognese, bechamel, auberginer, skinke, ærter og parmesan
Pasta med sværdfisk, euberginer, friske tomater, hvidløg og mynte
Alle pizzaer laves med tomatsovs, mozzarella og oregano
tomatsovs, mozzarella, ansjoser, kapers, løg, pecorino øst og ristet brød
tomatsovs, mozzarella, auberginer, cherry tomater, parmesan og basilikum
tomatsovs, mozzarella, luftørret okseindelår, rucola, parmesan og Aceto Balsamico di Modena
tomatsovs, mozzarella, italiensk stærk salame, jalapenos og ricotta ost
mozzarella, gulerødder, nduja (stærk svinepølsepasta fra Calabrien) burrata creme og chilli
mozzarella, pulled pork marineret i BBQ sauce og tabasco, kartofler og rødløg
mozzarella, peberfrugt, løg, salsiccia af svinekød, scamorza affumicata (syditaliensk røget komælkost) og hvidløg