italiensk antipasti ( bræt med klassiske italienske delikatesser) med et glas vin
Frokost mellem kl. 12:00 - 15:00
braiseret og ovnbagt kalvefilet, serveret koldt med en delikat tuncreme
4 stk.
Ristet hvidløgsbrød med ost, frisk tomat og pesto.
Tynde skiver af luftørret okseinderlår serveres med rucola, parmesan, ekstra jomfru olivenolie og Aceto Balsamico Di Modena
Bøffelmozzarella, friske tomater, sorte oliven, basilikum, ekstra jomfru olivenolie, pesto og hvidløg
ovnbagt pasta med ricotta, spinat, tomatsovs, mozzarella og parmesan
Typisk siciliensk ovnbagt pasta med bolognese, bechamel, auberginer, skinke, ærter og parmesan
pasta med siciliensk pesto (basilikum, hvidløg, tomater, mandler) serveret med bacon, pecorino og ristet rasp
Alle pizzaer laves med tomatsovs, mozzarella og oregano
tomatsauce, mozzarella, gorgonzola, taleggio, rucola og parmesan
tomatsauce, mozzarella, kartofler, karamelliserede løg og speck (italiensk røget skinke)
tomatsovs, mozzarella, ansjoser, kapers, løg, pecorino øst og ristet brød
tomatsovs, mozzarella, auberginer, cherry tomater, parmesan og basilikum
tomatsovs, mozzarella, luftørret okseindelår, rucola, parmesan og Aceto Balsamico di Modena
tomatsovs, mozzarella, italiensk stærk salame, jalapenos og ricotta ost
Hjemmelavet isdessert med karamelliserede mandler og chokoladesauce